Webdesign.

Met een goede website kunt u het verschil maken.

Een goede website moet mooi, snel, goed vindbaar en stabiel zijn. Dit zijn dan ook de belangrijkste aspecten waar ik rekening mee houd tijdens het maken van een website. Ik heb nu meer dan twee jaar ervaring met het maken van middelgrote websites.

Een mooi ontwerp is voor mij van groot belang. Bij het opbouwen van de site probeer ik de behoeften van de klant te vertalen naar een clean en minimalistisch ontwerp dat perfect aansluit. Daarnaast zorg ik voor een goede vindbaarheid op Google, goede bereikbaarheid op smartphone’s en uiteraard een stabiele en snelle werking.

Persoonlijk.

Voor het maken van een website pas ik bestaande WordPress thema’s in de broncode aan. Op die manier sluit het thema altijd aan op uw behoeften.

Ondersteuning.

Weet u nog niet helemaal hoe u uw website wil indelen? Geen probleem. Met mijn ervaring in webdesign kunnen we voorafgaand een ontwerp maken dat goed aansluit bij uw wensen.

Bereikbaar.

Ik zorg ervoor dat uw website perfect werkt op alle mobiele devices. Bovendien garandeer ik een goede vindbaarheid op Google.

Onderhoud.

Elke website heeft onderhoud nodig. Met mijn jaarlijkse onderhoudsabonnement zorg ik ervoor dat uw website up-to-date en foutloos werkt.

Referenties.

Wat zeggen klanten over mij?

"Ik heb de samenwerking met Gunnar als zeer prettig ervaren en vind het knap hoe hij de opdracht laat terug zien in het design. Vooral het logo van Platform Eerlijk Wonen sloot perfect aan bij de opdracht en krijgen we nog altijd leuke reacties over."

Pieter Verstijnen – Business manager, Platform Eerlijk Wonen

Over mij.

Wie ben ik?

Mijn passie voor (web)design en film begon op op jonge leeftijd. Op twaalf jarige leeftijd was ik al bezig met het maken van video’s, website’s en logo’s. Drie jaar terug begon ik voor het eerst video’s te maken voor echte bedrijven. Al gauw begonnen er zich steeds meer kansen op te doen die buiten de familie en vriendengroep lagen. Daarom schreef ik mezelf in april 2017 in bij het KVK en begon ik als echte freelancer.

Lees meer 

Portfolio. 

Een greep uit mijn afgeronde projecten

Inmiddels heb ik al verschillende succesvolle projecten achter de rug. In mijn portfolio heb ik er verschillende uitgelicht. Bent u benieuwd naar mijn werk? Bekijk het portfolio!

Aanpak.

In 3 stappen een nieuwe website. 

01.

Kennismaking &
ontwerp

Ik begin de samenwerking altijd met een korte kennismaking. Op die manier krijg ik een beter beeld van de visie en gedachten achter het bedrijf. Vervolgens kan ik met de besproken wensen een voorlopig ontwerp maken. Na feedback op dit ontwerp kan ik aan de slag.

02.

Productie &
evaluatie

Tijdens het produceren van de website kunt u op elk moment meekijken. Ik bouw de website op in verschillende fasen. Aan het eind van elke fase is er ruimte voor feedback. Hierdoor is de feedback niet beperkt tot één moment na de oplevering, maar werk ik de website gedurende de opbouw steeds weer bij.

03.

Beheer &
onderhoud

Een website is eigenlijk nooit klaar. Gelukkig bouw ik de website zo dat deze eenvoudig aan te passen is als u een wijziging wilt maken. Hierdoor bent u niet altijd afhankelijk van mij. Een website moet echter wel goed onderhouden worden, hiervoor bied ik een jaarlijks onderhoudsabonnement aan.

Onderhoud. 

Houd u site up-to-date 

Het onderhouden van uw website is van groot belang. Wanneer een website niet up-to-date blijft kan deze trager, instabieler en kwetsbaarder voor hacks worden. Vandaar dat ik voor al mijn websites een onderhoudsabonnement aanbied. Hierbij betaalt u jaarlijks een bedrag zodat ik toe zie op het goed functioneren van uw site.

Lees meer 

Eerdere klanten.

Deze mensen gingen u voor

Wilt u meer informatie? Neem contact op, of vraag direct een offerte aan.

* Op alle aanbiedingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van toepassing