Videoproducties.

Spraakmakende video’s voor uw bedrijf.

Ik maak nu meer dan 5 jaar documentaires, trailers, promotievideo’s, commercials en videorapportages. Met mijn ervaring in film help ik mensen met het vertellen van hun verhaal.

Ik bedenk, ontwikkel, film en monteer al mijn video’s zelf. Hierdoor sluit de video perfect aan op wat u wil. Bovendien ontwikkel ik ideeën vaak in samenwerking met u. Met mijn creatieve bijdrage en ervaring in film ontstaat er op die manier een spraakmakende video waarmee u zich onderscheidt.

Flexibel.

Ik maak documentaires, (web)trailers, commercials en aftermovies, eigenlijk is alles mogelijk!

Ondersteuning.

Weet u nog niet helemaal zeker hoe de video eruit zal moeten zien? Geen probleem, met mijn ervaring in film komen we samen tot een prachtig resultaat.

Onafhankelijk.

Doordat ik mijn werk niet uitbesteed en alles zelf doe ben ik niet afhankelijk van camera- licht- of geluidsmensen.

Persoonlijk.

Elke opdrachtgever is anders. In tegenstelling tot vele andere filmmakers werk ik daarom niet met een standaard video opzet.

Portfolio. 

Een greep uit mijn afgeronde projecten

Inmiddels heb ik al verschillende succesvolle projecten achter de rug. In mijn portfolio heb ik er verschillende uitgelicht. Bent u benieuwd naar mijn werk? Bekijk het portfolio!

Over mij.

Wie ben ik?

Mijn passie voor (web)design en film begon al op jonge leeftijd. Op twaalf jarige leeftijd was ik al bezig met het maken van video’s, website’s en logo’s. Drie jaar terug begon ik voor het eerst video’s te maken voor echte bedrijven. Het Nederlands Paramedisch Instituut en Utrechts Peil gaven mij de kans mezelf te ontwikkelen tot designer en filmmaker.

Lees meer 

Referenties.

Wat zeggen klanten over mij?

"Met Gunnar kun je goede afspraken maken! Hij werkt nauwgezet aan opdrachten totdat de klant tevreden is. Voor het NPi heeft hij inmiddels enkele fraaie videotrailers gemaakt met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ik ben blij dat we Gunnar Zwart design op het spoor zijn gekomen en verwacht nog veel samen te kunnen doen."

Harm Askes – Hoofd Deskundigheidsbevordering NPi

Eerdere klanten.

Deze mensen gingen u voor

Wilt u meer informatie? Neem contact op, of vraag direct een offerte aan.