Gunnar Zwart

Webdesigner, filmmaker en grafisch ontwerper

 

Mijn passie voor (web)design en film begon al op jonge leeftijd. Op twaalf jarige leeftijd was ik al bezig met het maken van video’s, website’s en logo’s. Drie jaar terug begon ik voor het eerst video’s te maken voor echte bedrijven. Het Nederlands Paramedisch Instituut en Utrechts Peil gaven mij de kans mezelf te ontwikkelen tot designer en filmmaker. Al snel daarna begon ik ook met het maken van website’s voor de kunstenaar René van der Wiel. Bovendien vond ik, ook toen al, het ondernemerschap buitengewoon interessant. Vandaar dat ik in november 2016 als jongste deelnemer ooit mee deed aan Startup Weekend Utrecht.

Al gauw begonnen er zich steeds meer kansen op te doen die buiten de familie en vriendengroep lagen. Daarom schreef ik mezelf in april 2017 in bij het KVK en begon ik als echte freelancer.

Als freelancer heb ik al enorm veel mooie projecten mogen doen voor onder andere Google Startup Weekend, Op ten Noort Blijdenstein en het Nederlands Paramedisch Instituut. Wilt u nog meer informatie?  Neem dan gerust contact met me op.