Curriculum vitae.

Mijn naam is Gunnar Zwart. Ik ben een bachelor student Klinische Technologie uit Rotterdam. In 2019 heb ik het VWO (Technasium) afgerond. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf waarin ik video’s maak en grafische ondersteuning geef aan bedrijven binnen de gezondheidszorg.

Inmiddels heb ik al veel projecten gedaan waarin in mooie resultaten behaald heb. Hieronder vindt u een kleine greep uit deze projecten. Een aantal van deze project komt voort vanuit het Technasium onderwijs. Dit is een vorm van onderwijs waarbij leerlingen in groepsverband projectmatig aan een vraagstuk vanuit het bedrijfsleven werken en dit doormiddel van onderzoek en ontwerp proberen op te lossen. Verder zijn er op bij mijn portfolio nog projecten te vinden die voortkomen uit mijn werk als grafisch ontwerper/filmmaker.

Technisch.

Vanaf jongs af aan ben ik buitengewoon technisch. Ik heb een grote interesse in vakken als natuurkunde, scheikunde en wiskunde.

Creatief.

Ook ben ik erg creatief en heb vaak veel ideeën. Binnen het Technasium onderwijs heb ik geleerd deze ideeën vanuit onderzoek te vertalen naar technisch goed werkende producten.

Academisch.

Ik werk graag op een onderzoekende, wetenschappelijke en academische manier. Ik vind het schrijven van diepgaande wetenschappelijke onderzoeken erg interessant.

Profielwerkstuk. 

De rol van immunologie en anti-angiogenese in de ontwikkeling van een therapeutisch kankervaccin

Het profielwerkstuk waarmee ik het 6 vwo heb afgesloten gaat over het ontwikkelen van een therapeutisch kankervaccin. Samen met een klasgenoot heb ik diepgaand onderzoek (93 pagina’s) gedaan naar de werking en ontwikkeling van een dergelijk vaccin. Ook hebben we interviews gedaan met onderzoekers van het Amsterdam UMC.

Het profielwerkstuk is afgerond met een 9.8. 

Technasium project. 

Verbeteren van de preventieve oncologische zorg. 

Mijn Technasium opleiding heb ik afgesloten met één groot eindproject: de Meesterproef. Voor deze Meesterproef heb ik samen met een teamgenoot een opdrachtgever, het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), opgezocht. Met het IKNL ontwikkelen we samen een nieuwe methode om risicofactoren voor kanker inzichtelijker te maken.

Dit project is afgerond met een 9,0

Technasium project. 

Vergroting van inzicht bij het medicijnengebruik van ouderen met polyfarmacie

Het Technasium project waarmee ik me in 5 vwo mee bezig heb gehouden ging over polofarmacie bij ouderen. De opdrachtgever (de TU Delft) zocht naar een oplossing waarmee ouderen meer inzicht konden krijgen in hun medicijn gebruik. Het concept Pharmalabel is vanuit ons uitgebreide onderzoeksrapport aangedragen als oplossing.

Het project is afgerond met een 8.4. 

Benieuwd naar meer projecten?

Referenties.

Wat zeggen anderen over mij?

"Gunnar is zeer gedreven en staat open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Hij weet kwaliteit te leveren, goed met nieuwe mensen samen te werken en zich te presenteren."

Cindy Spelt – CEO Supermassive Black Hole, Switzerland

Samenwerkingen. 

Ik heb onder andere gewerkt met